top of page

Ontdek

​Hoe jij een eigen simpel uit te voeren sales aanpak maakt die jou "in actie", gefocust en efficiënt houdt. En hoe je eigen stijl te ontwikkelen waarmee jij best practice vaardigheden direct kunt toepassen. Jouw resultaten? Sales vertrouwen, de juiste actie, echte relaties en terugkerende inkomsten. Zonder de traditionele verkooppush.

Bent u een professional en wilt u een Trusted Advisor worden?


Laat ons je helpen! We verwelkomen consultants, datawetenschappers en ondernemers die ambitieus zijn om hun klantdialoog te verschuiven van content naar contract. Met hun persoonlijke signatuur en integriteit als expert, maar zonder alle sales push. We werken ook met sales- en succesmanagers die hun effectiviteit willen verbeteren. Minder transactioneel, meer adviserend en vertrouwd acteren.

Stationary photo

Sales is geen magie door tovenaars gedaan.

Ook jij kunt jouw potentiële klanten inspireren! Of je nu aanstormend talent bent of ervaren professional. Wek vertrouwen door prospects te inspireren en uit te dagen in dialoog die hun ambities verbindt met jouw waarde. Word zelfverzekerd en effectief, waardoor prospects zin krijgen om zaken met je te doen. Converteer zonder geforceer.

Wat is jouw vraag?

  • We moeten veranderen van platte sales naar Trusted Advisor

  • Onze dienst wordt gezien als tooling; hoe brengen we dit als waardepropositie

  • Hoe doen wij als consultants sales terwijl we ook declarabel moeten zijn

  • Hoe genereren we continu leads uit onze netwerken

  • Hoe benaderen we (potentiële) klanten effectief met nieuwe topics

  • Hoe ontdekken we de agenda van onze gesprekspartners om kansen te kwalificeren

  • Hoe gaan wij om met afhouders zodat onze gespreks- en dealconversie verbetert

  • Welke tactieken moeten we toepassen om enterprise accounts te groeien

  • Hoe inspireren we ons team om zichzelf en de sales funnel te ontwikkelen

Sluit je bij ons aan

Sinds 2007 zijn we trots partner van solution providers, tech scale-ups, Tier-1 consultants, datawetenschappers en dienstverleners (juridisch, HR)

_JVM1299.jpeg

Frits Willem Bakker

Als ondernemer met meer dan 25 jaar ervaring in enterprise sales en team effectiviteit heb ik professionals wereldwijd geïnspireerd hoe Trusted Advisor te worden, en met plezier en succes sales te doen. Mijn expertise is street-smart, actiegericht en op maat voor jou. Geen abstracte modellen maar bewezen toepassing. Ik verzorg 1op1 coaching, workshops en complete teamtrajecten. Jouw groei is 100% gegarandeerd.

Marianne Faro, Managing Partner bij Itility

"Frits Willem heeft het vermogen om consultants te laten groeien in effectieve klantcommunicatie, tactiek en actie. Waardoor ze kunnen reflecteren en verder vooruit kunnen kijken. Ze worden betere allround professionals. En dat op een leuke manier!"
bottom of page