top of page

Klantverhalen

menselijk-skelet-163715_1280.jpeg

Van free consulting naar een echte kans bij een ziekenhuis

Een consultant bij een system integrator zag diverse uitdagingen bij een groot ziekenhuis maar wist niet hoe te prioriteren en concreet te maken. Met onze hulp maakte hij een plan-op-1-pagina, raakte in gesprek met key stakeholders en werkt nu aan een zelf gerealiseerde transformatie opportunity die de uitdagingen in het ziekenhuis addresseert.

 

lady-justice-2388500_1280.jpeg

Iedereen in een advocaten-kantoor ontwikkelt business

Alleen de partners waren actief met business development bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Hierdoor werden kansen bij klanten gemist en deden andere teamleden niets. En aanstormend talent voelde 

zich niet erkend in ondernemerschap. Na het doorlopen van een Trusted Advisor track met Trusted Selling vaardigheden en Hot Seat sessies om te inspireren tot actie, doet iedereen mee om nieuwe cliënten te werven.

mobile-phone-1917737_1280.jpeg

Martech maakt waarde propositie
schaalbaar

Een geavanceerde oplossing waarmee marketingteams ROI kunnen kwantificeren en aanjagen, was verkocht bij enkele multinationals. Maar hoe schaal je verder op?

Door de waarde-propositie te vereenvoudigen en ambitievragen toe te voegen, voerde het sales team "1e klantgesprekken" niet meer met productverhalen maar vanuit de klantbehoefte. Dit resulteerde in meer strategische klantcontacten en kortere sales processen.

web-2496193_1280.jpeg

Van detachering naar
projectverkoop

Een detacheerder, gespecialiseerd in het leveren van high-end software ontwikkelaars, maakte een enorme groei door. Maar kreeg steeds vaker verzoeken van klanten om projecten te doen. Met het doorlopen van een Trusted Advisor track is de hele werkwijze van het team op de schop gegaan. Resulterend in selectie van strategische accounts, toepassing van enterprise sales tactiek en Trusted Selling technieken.

port-7841566_1280.jpeg

Sourcing consultants bouwen eigen
sales funnel

Een team van sourcing consultants leveren topoplossingen bij groot-zakelijke klanten. Alleen ontbrak bij hen het bewustzijn, de actie en de vaardigheid om nieuwe kansen te spotten en vertalen in meerwerk. In een Trusted Advisor track leerden zij niet alleen kansen zien, maar nu gaan ze proactief gesprekken aan, positioneren ze nieuwe ideeën en ontwikkelen ze gekwalificeerde leads. Voortdurend.

cloud-3362004_1280.jpeg

Data & cloud consultants ontwikkelen business

At a fast-growing boutique data & cloud firm the consultants are involved in strategic projects at enterprise clients. Aside excellent delivery they now proactively and effectively address client ambitions and share cutting edge ideas, resulting in more topics to consult, bigger addressable budget and acknowledgement as Trusted Advisors.

 

bottom of page