top of page

Wat wij leveren

Wij helpen je Trusted Advisor te worden. Om je diensten te positioneren als waarde die inspireert. Effectief in dialoog met (potentiële) klanten gaan. Ontdek en daag de ambities van je klanten uit. Converteer kansen die jij creëert. Met als resultaat duurzame relaties en terugkerende omzet zonder dat je sales hoeft te "pushen". Wij bieden 1op1 coaching on-the-job, workshops op maat of complete teamtrajecten.

Wat ons onderscheidt

Wij vragen je niet om met abstracte modellen te werken. Wij schrijven geen academische beoordelingen. Wij bieden je geen standaardtraining. Wij werken eraan om jou zelfverzekerd en "in actie" te krijgen en jou en je team te inspireren met meer dan 25 jaar Trusted Advisor best practice. Wij geven bewezen, hapklare vaardigheden door en helpen je met toepassen bij je (potentiële) klanten. Jouw effectieve actie is ons doel en 100% gegarandeerd. Onze standaard is onze aanpak afstemmen op jouw wensen tot je succesvol bent.

Wie zijn onze klanten

Jij wilt Trusted Advisor worden. Je bent een Sales of Succes pro die minder transactioneel, meer consultatief wil acteren. Of je bent een Consultant, Datawetenschapper of Ondernemer, ambitieus om je (potentiële) klantdialoog te verschuiven van content naar contract. Met jouw persoonlijke signatuur en integriteit als expert, maar zonder alle sales gedoe en geduw.

Kan je team leren Trusted te zijn?

Ja, je team van professionals kan leren Trusted Advisors te zijn. Wij geloven dat elke professional in staat is tot Trusted Selling. Of het nu aanstormend talent is of een ervaren professional. Als je team oprechte interesse heeft in hun (potentiële) klanten, helpen wij je team om, met sales vertrouwen, actief Trusted relaties te bouwen met de juiste mix van structuur, vaardigheid en persoonlijke stijl.

Hoe word jij een Trusted sales leider

Je wilt je professionals leiden in sales? Wij helpen je leiding te geven op basis van 4 waarden die de leider van een manager onderscheiden: #1 Weten wanneer in te grijpen tussen klant en collega, #2 Aansturen op effectieve klantactie, #3 Teamgedrag bijsturen op t moment dat t spannend is, #4 Voorbeeld zijn door voor te doen. We hebben deze waarden omgezet in uitvoerbare stappen, zodat jij je team kunt ontwikkelen tot Trusted Advisors. Ervaren of aanstormend talent, elke stap wordt afgesteld op jouw wensen. Van 1op1 coaching, workshops tot een compleet Trusted Leader teamtraject.

Wat zit in onze tracks?

We zorgen ervoor dat je team plezier heeft en presteert in Trusted Selling. Van 1-op-1 coaching tot complete teamtrajecten, onze programma's zijn een mix van concrete, persoonlijke doelen, actieplannen, maatwerk trainingen, teamplezier en begeleiding on-the-job in echte klantsituaties. Resultaten? groter sales vertrouwen, effectieve sales actie en een veilige plek voor jou en team om fouten te maken terwijl je on-the-job beter wordt.

Kunnen wij helpen grote klanten te groeien?

Wat is de juiste strategie om een account te ontwikkelen? Welke diensten gaan we positioneren? En waarom nu? Benaderen we stakeholders bottom-up of top-down? En met welke triggers? We weten hoe complex het kan zijn om grote accounts te ontwikkelen. Te schakelen met diverse stakeholders, proposities en scenario's. Wij coachen je on-the-job om de juiste keuzes te maken, effectieve actie te nemen, risico’s te beperken en je conversiekans te verhogen.

bottom of page